Mobilya Dekorasyon ve Fiyatları-Konseptal Online Dekorasyon Sitesi

3.11.2020

2021 Küçük Salon Dekorasyonu



Günümüzün çoÄŸu bölümünü salonda geçiririz. YoÄŸun bir günden sonra günün yorgunluÄŸunu atmamızı saÄŸlayacak kadar rahat ve huzur verici bir salonda oturmak isteriz. EÄŸer küçük bir salonumuz varsa ve doÄŸru salon dekorasyonu yapmadıysak bu pek de mümkün deÄŸildir. Huzur bulmamız gereken salonumuz daha da bunaltıcı bir yer haline gelebilir.

2021 Küçük Salonların Dekorasyonunda Hangi Renkler Tercih Edilmelidir?
Küçük salonlarımızda kesinlikle açık renkler tercih etmeliyiz. Açık renkler hem ışığın yansımasından hem da yarattığı derinlik hissinden dolayı odanın daha geniÅŸ görünmesini saÄŸlar. Açık renklerin gücü ile daha iç açıcı ve ferah bir görünüm elde edilir. Beyaz, buz mavisi bu konuda vazgeçilmez renkler olsa da ÅŸu an moda olan açık gri renk 2021de de tercih edilebilir.

2021 Küçük Salonların Dekorasyonunda Hangi Mobilyalar Tercih Edilmelidir?
Günümüzde insanlar daha çok küçük evleri tercih etmeye baÅŸladığı için mobilya markaları da bu ihtiyaca yönelik minimal mobilyalar üretmeye baÅŸladı. Peki, bu kadar çok seçenek arasında bizler küçük salonlarımız da nasıl mobilyalar kullanmalıyız? Genel olarak odanın dar olmaması ve hareket alanının kısıtlanmaması için küçük mobilyalara yönelmelisiniz ve ergonomik eÅŸyalar kullanmalısınız.

Salon Dekorasyonunda Hangi Objeleri Kullanabiliriz?
Salonumuzun daha renkli ve iç açıcı görünmesinde kullandığımız mobilyaların etkisi olduÄŸu kadar seçtiÄŸimiz objelerin de büyük bir etkisi vardır. Küçük renkli yastıklar, parke ve duvarlara uyumlu tablolar, kendi zevkinize göre seçilmiÅŸ biblolar salonunuzu bambaÅŸka bir hale dönüÅŸtürebilir. Duvarlarda kullanacağınız raflar hem hoÅŸ bir görüntü saÄŸlar hem de kitaplarınız için kitaplık görevi görür.

2021 Küçük Salonların Dekorasyonunda Dikkat Edilmesi Gerekenler
Salonu daha geniÅŸ ve ferah göstermek için duvarlarda ve mobilyalarda açık renkler tercih edilmelidir. Minimal mobilyalar kullanılmalıdır. Parke seçerken de aynı ÅŸekilde açık renkler veya meÅŸe rengi parkeler tercih edilmelidir. Halı yerine düz ya da kendinden desenli kilimler tercih edilebilir. Åžu an neredeyse her evde kullanılan yeÅŸil bitkiler 2021 salon dekorasyonunda da yerini almaktadır.